Soort van goede voornemens

Soort van goede voornemens
Soort van goede voornemens

Eigenlijk doe ik niet aan goede voornemens, tenminste, niet persé op 1 januari. Dat nu toevallig de Blogchallenge van BlogQueen Patricia de Ryck deze datum start, maakt dat ik er toch één heb. Elke dag een blog schrijven, ben benieuwd of me dat lukt. Het mooie is dat ik er nu al veel uitgehaald heb. Onderling tips uitwisselen met andere deelnemers heeft me een blogkalender-plugin opgeleverd. Kan ik mijn blogs al wat plannen en sorteren. Ik ben er nog niet uit hoe het precies gaat werken, dat zal in de loop der tijd wel uitkomen. Zo denk ik over bijv. elke vrijdag een recept, elke maandag een pintrestprojectje, elke woensdag een update over de training voor Duchenne Heroes, ik noem maar wat. Want dat zijn natuurlijk mogelijkheden met zijn kalender, dan krijg je wat structuur in het willekeurig bloggen wat ik nu doe. En levert het daardoor misschien nieuwe lezers op. Leuk om over na te denken en mee bezig te zijn. Ik blog niet alleen hier, maar ook op de site van mijn praktijk, ik verdeel mijn spam dus een beetje ;). Op mijn site van Lonny de Schrijver Coaching is het wat meer met mijn werk gerelateerd, natuurlijk.
Een ander soort van goed voornemen is de Facebook Marketing Challenge PRO. Vanaf 5 januari a.s. ga ik me verdiepen in de mogelijkheden van Facebook die ik nog niet kan. Ben net klaar met al de pagina’s die ik beheer er klaar voor te maken. Dat zijn er best wat: Die van de praktijk, die van Blubberen 4 Brett, die van De Schrijver Vastgoedonderhoud, de Lamsoren, Lamswaarde Bruist en dat was het wel zo’n beetje 😉 Feel free to like them all, dan ben je meteen van een heleboel op de hoogte én zie je vanzelf wat voor leuke veranderingen er op de pagina’s plaats vinden.

Share

2 Responses »

    • Da’s inderdaad vlakbij! Volgens mij hebben we elkaar wel al een keer ontmoet, heb jij niet bijgedragen aan een studieboek voor kinderopvang en dat je toen foto’s gemaakt hebt bij Kiekeboe in Kloosterzande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *