41x Happy New Year

41x Happy New Year
41x Happy New Year

Zo, Nieuwjaarsdag. Voor mij niet alleen voor 2015, maar ook voor mijn 41ste levens jaar.
‘Jarig op Nieuwjaarsdag? Dat lijkt me niets, wat een onhandige datum.’ Zo vaak is dat de eerste reactie van mensen als ze horen dat ik 1 januari jarig ben. Ik moet er altijd een beetje om lachen, alsof je kan kiezen wanneer je verjaardag is. Aan mij is in ieder geval 41 jaar geleden niets gevraagd ;). Daarbij is het voor mij al heel mijn leven deze dag mijn verjaardag, dus ik weet niet beter! Ik vind het zelf een bijzondere dag om jarig te zijn. Iedereen telt mee af tot mijn verjaardag begint en dan is er vuurwerk en champagne om het te vieren. En overdag is ook een hele fijne dag voor mij: ik ben jarig, dus we gaan nergens nieuwjaar wensen (op Stefan’s vader na dan). Ik hou de hele dag audiĆ«ntie en iedereen komt gezellig langs. Leuke verhalen over de jaarwisseling, vermoeide gezichten na een nachtje doorhalen, het hoort er allemaal bij op mijn verjaardag.
Ik heb er weer van genoten, mijn dag. Nu op naar een nieuw jaar, een nieuw levens jaar. Dat het voor iedereen veel goeds en moois mag brengen en wensen vervuld mogen worden.

Happy birthday to me and a very happy New Year to alle of you!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *