Dropping

Dropping

Met mijn richtingsgevoel is het soms net een dropping die ik met mezelf doe. Fiets ik weer ergens en denk ik ‘Hé, dat ken ik hier! Hier woont Alfred!’ Dat had ik dus vandaag, fiets ik ineens voorbij de Louisastraat en heb ik geen idee hoe ik daar nou gekomen ben *proest*. Naja, als je maar leut hebt, toch?
Via ‘t Lammeken naar de Polvisstraat gereden, maar daar ergens is mijn app-je me even kwijt geraakt, gek… Via de Zoutestraat naar de Liniedijk, lekker ff crossen. Dan niet het 2e stuk op maar rechtsaf geslagen richting, tja, riching ‘geen idéé’ :D. Ingehaald door een jong gastje, da’s niet grappig, maar ja, die had niet alles gegeven op de Liniedijk, dus die had vast nog wat over. Weer rechts, weer rechts en voilà: de boerderij van Alfred Kerckhaert. Ah, ben ik híer?! Zandberg, Langendam en weer lekker richting ‘t Eilig Land gekoerst met de wind in de rug.

22,7km (maar dat is dus meer, app klopte niet)
Gem. snelheid: 23,3km/u
Max. snelheid: 31,4km/u

Wil je mij en mijn team’Blubberen 4 Brett’ sponsoren in Duchenne Heroes 2014? Klik dan hier http://2014.duchenneheroes.nl/PersonalPage.aspx?teamId=30
Alvast heel erg bedankt namens ons team en alle jongens met Duchenne!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *