Postcrossing

Postcrossing

Plof, de nieuwe Flow op de mat, héérlijk. Beetje bladeren en toen viel mijn oog op ostcrossing. Wat een leuk idee: kaartjes sturen en toegestuurd krijgen van over de hele wereld, een tegenhanger van mailtjes, appjes, SMSjes en andere electronische mail. Gewone snailmailpost… Er hoort een website bij: Postcrossing en nu heb ik dus een profiel daar. Je begint met max. 5 kaartjes en mijn eerste 5 zijn al geschreven: naar China, Ukraïne, Duitsland, Amerika en Rusland. Je krijgt het adres en profiel te zien van degene die je een kaartje stuurt en eventuele wensen voor kaartjes en boodschappen. Zo heb ik nu de leuke kanten van Nederland beschreven (kon eigenlijk geen vervelende, zoals ook gevraagd, bedenken), verteld hoe mijn dag was, wat ik gekookt heb en een hamster de groeten gedaan 😀

Morgen nog even postzegels kopen voor post buiten Europa en dan is het afwachten op mijn kaartjes uit het verre buitenland, ben zo benieuwd waar ze vandaag zullen komen. Als ik weer een kaartje gehad heb, mag ik er ook weer één sturen, vind ik nu al leuk!
postcards1

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *