Vrijwilligen op Duchenne Heroes 2014

Vrijwilligen op Duchenne Heroes 2014

Op maandag begeleid ik mijn neefje altijd met zijn schoolwerk. Doordat hij Duchenne heeft is naar school gaan soms te belastend en op de op de middag dat hij thuisblijft begeleid ik hem o.a. met lezen, verkeer, schrijven en wat hij verder meekrijgt om thuis te maken. Natuurlijk sluiten we elke maandagmiddag af met een spelletje, vaste prik! Zo eindigen we altijd leuk en ontspanning is ook belangrijk.
Nu vertelde mijn schoonzusje dat ze in 2015 mee wil fietsen met Duchenne Heroes. Dat is een 7 daagse mountainbiketocht door 4 landen, met als doel sponsorgeld voor Duchenne Parent Project op te halen zodat er onderzoek gedaan kan worden. Dat vind ik zó superknap van d’r dat ik meteen gezegd heb dat ík die week dan mee ga als vrijwilliger. Ik heb altijd gezegd dat, als Stefan mee zou doen, ik mee zou gaan als vrijwilliger. Stefan gaat (nog) niet mee, Patricia wel, dus ik ook. Weer iets af te strepen van mijn bucketlist! Nog 2 jaar wachten, maar dan is ze vast op volle sterkte en ondersteun ik haar de hele week. Go-Patricia-Go!!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *