Genetisch bepaald

Genetisch bepaald

Was met een vriendin aan het kwekken over kinderen die op je lijken. Dus een foto uit de ouwe doos op geduikeld en ingescand. Hier kan je wel zien dat Emma op mij lijkt. Maar ook dat Brett en Jim veel van Duco weg hebben en Nick van Darlien.

Grappig, ik weet nog zo goed dat we deze foto’s hebben laten maken: na schooltijd poseren bij de Hema in Hulst, Darlien die niet op de foto wilde en met een hoop afleiding dan toch bij Duco en mij kwam zitten. Vond het toen zo stom dat mijn moeder dit doek als achtergrond koos. Er was nog een hartstikke mooi doek met een park als achtergrond, vond ik toen fantastisch, maar nee, mijn moeder niet (en groot gelijk had ze!). En nu zijn mijn kinderen deze leeftijd…

Goeiendag, hoe snel gaat dat?! Zoals ik vanmiddag al zei: Stop de tijd! ‘t Gaat zó snel, pfff!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *