Luiers naar mijn hart

Luiers naar mijn hart

Mag ik even ongeneerd reclame maken voor luiers naar mijn hart, Naty’s. Ik kwam ze vandaag tegen bij de Etos en heb meteen 2 pakken in geslagen, uit puur enthousiasme. Waarom? A-wel, dat zal ik vertellen:

“Het oppervlak van de luiers is bedekt met een folie van 100% natuurlijke gm-vrije maïs, die de huid van de baby droog houdt en vrij laat ademen. Dit in tegenstelling tot het kunststof oppervlak van andere luiers die er hetzelfde uitzien. De absorptielaag is gemaakt van natuurlijke, chloorvrije houtpulp die het Scandinavische milieukeurmerk heeft ontvangen. De Nature babycare-luiers hebben een unieke kanaalconstructie. Hierdoor kon de hoeveelheid superabsorbers met 50% worden teruggebracht in vergelijking met andere veelgebruikte luiers, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

De Nature babycare-luiers zijn gemakkelijk aan te trekken en dunner dan de meeste andere luiers, maar dit betekent niet dat dit ten koste gaat van het absorptievermogen. Ze zijn zo dun dat ze uw baby alle noodzakelijke bewegingsvrijheid geven. Het gepatenteerde ontwerp met de vouwlijn en de uitstekende pasvorm zorgen ervoor dat uw baby droog blijft en zich prettig voelt. Nature babycare is vervaardigd van 70% natuurlijk materiaal – wat uniek is voor een luier – en voldoet aan dezelfde hoge normen als de producten van andere marktleiders.”

Superprincipe, toch? Zo hebben ze nog meer producten op ecologische basis: billendoekjes en luierzakjes. En ze maken bijv. geen bruik van de gebruikelijk marketingstrategieën, maar laten klanten mond-tot-mond reclame maken. Je wordt dan ambassadeur voor Naty en maakt op die manier reclame voor hen.
Ik vind het een geweldig concept!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *