Dicht bij mezelf

Dicht bij mezelf

De cursus bij Marion is heel bijzonder, heel mooi en voelt echt heel goed. Mijn contact met mijn gids vond ik erg bijzonder, Marion gaf aan dat ieders gids de handen ging pakken en ik voelde dat ├ęcht! Toen ik mijn ogen weer opendeed, merkte ik dat mijn wangen nat waren van de tranen. Het is zoiets moois, warms en er komt zoveel liefde van je gids!
Aura’s zag ik ook, ik had dat al eerder gemerkt, maar toen dacht ik eigenlijk dat het aan mijn ogen lag, haha! Maar toch niet, ik zag het goed. Ik zie er geen kleur in, maar ik zie wel degelijk een energierand rond mensen, je moet je er alleen bewust van worden dat je dan ‘anders’ moet kijken. En ik was me ook niet bewust van mijn eigen aura, maar nu wel.
We hebben ook psychometrie met foto’s en sieraden van overleden personen gedaan. Ik had een foto van mijn opa Verbrugge bij en een ring van tante Corrie en degene die daar op ‘ingevoeld’ hadden (je moest iets van een ander nemen, niet van jezelf), sloegen de spijker op zijn kop, alsof ze opa en tante Corrie kenden. Echt heel mooi om te horen. Ik was zelf wel bang dat ik niets mee zou krijgen van een foto of sieraad, maar toch wel. Dan was ik dus benieuwd of ik mijn eigen gedachten had opgeschreven of toch dingen die ik van ‘buitenaf’ kreeg. Maar het was dat laatste. Bij een sieraad, dat na mij nog door iemand anders werd ‘ingevoeld’, had ik zelfs zowat hetzelfde verhaal op geschreven als die 2e persoon, dat vond ik wel heel sterk!

A.s. vrijdag weer, ik heb er nu al zin in, ik heb zelf het gevoel dat ik beter in mijn vel (mijn aura dan ;o)) zit en ben echt blij dat ik het gedaan heb en zeker bij Marion. Ik had vooraf aan mijn gids gevraagd of het goed was wat ik ging doen en toen zei hij dat het goed was dat ik het pad van Marion volgde en dat blijkt nu wel.

Wat ik trouwens wel stoer vond van mezelf is dat ik toch met de auto naar Amsterdam gereden ben. Eigenlijk zou ik per trein gaan, maar omdat het dat avond daarvoor zo’n harde storm was dat het treinverkeer uitviel, heb ik het risico van (nog) niet rijdende treinen niet genomen en zelf gereden. Alleen jammer dat ik heen 1,5u en terug 2u file had, maar goed, dat was dan maar zo. En de treinen reden inderdaad nog niet steady op het traject Bergen op Zoom – Amsterdam. Maar deze vrijdag ga ik het toch maar eens proberen, het lijkt me wel ontspannen in het terugreizen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *