Intuïtief

Intuïtief

Vandaag de brief van Marion Berndsen bij de post. Zij is een medium en in januari ga ik bij haar de cursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ bij haar volgen. Ik ben zo benieuwd hoe het zal zijn en wat het met zich mee zal brengen. Ik zie het echt als een stapje vooruit in mijn ontwikkeling op spiritueel niveau, in mijn ‘zweefmolen’.
Het is de bedoeling dat ik, naast wat schrijfgerei, ook een sieraad en foto van een overleden persoon meeneem en datzelfde van een in leven zijnde persoon. Gelukkig heb ik niet veel overledenen om mij heen, dus ik denk dat ik een foto van opa meeneem en een sieraad van tante Corrie (mijn 3e oma, zeg maar). Van wie ik een foto en/of sieraad mee ga nemen van een in leven zijnd persoon weet ik nog niet, moet ik nog even over denken. En natuurlijk vragen of die persoon het oké vind dat ik dat doe, dat is wel zo netjes
Al met al heb ik er veel zin in, ook al weet ik niet wat me precies te wachten staat. Heb al gekeken, het is, door de ochtend/avondspits, zo’n 2,5à3u rijden. Ik denk er over om naar Bergen op Zoom te rijden (3kwartier) en dan daar de trein naar Amsterdam CS te pakken (2u) en dan per taxi naar Marion. Lijkt me wel ontspannen eigenlijk, vooral op de terugweg, mijn hoofd zit dat vast vol van alle in drukken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *